A videó alapján úgy tűnik, a színésznő nem volt elragadtatva a vélhetően viccnek szánt meglepetéstől.

Kedden lett 40 éves lett Amy Schumer, a sokak által kedvelt színésznő. A kerek születésnapot meg is ünnepelte a családjával, amiről egy videót is közzétett az Instagram-oldalán.

Ezen először a szokásos ünneplős jeleneteket láthatjuk: szerettei a boldog szülinapot dalt éneklik neki, miközben ő a kisfiával az ölében várja, hogy férje odavigye neki a születésnapi tortáját.

Amikor viszont Chris Fisher leteszi elé, azzal szembesül, hogy ez van ráírva: “Elhagylak téged. Ez volt az egyetlen mód, amit ki tudtam találni arra, hogy ezt elmondjam.”

Bár a színésznő napszemüveget viselt, de azért egyértelműen le lehetett olvasni az arcáról a döbbenetet. Hallani lehet, ahogy az egyik jelenlévő megkérdezi tőle, hogy “mi van”, de sajnos itt véget ér a felvétel.

A humorista nem fűzött semmit hozzá a videóhoz az Instagramon, csak annyit, hogy ez volt a 40. születésnapi tortája.

A kommentekben rengetegen kívántak neki boldog születésnapot, ugyanakkor sokan aggódva tették fel a kérdést, hogy vajon csak vicc volt-e a tortán lévő felirat. Többen megnyugtattak mindenkit, hogy Chris Fisher nyilván csak poénnak szánta ezt, és nem kell meglepődni rajta, hiszen jól tudni, hogy a házaspárnak sajátos humora van. Egyesek szerint viszont ez kicsit sem vicces, és nem értik, hogy a séf miért poénkodik ilyesmivel felesége születésnapján.