A Siófoki Rendőrkapitányság eljárást folytat egy helyi lakos eltűnése miatt.

police.hu-n megjelent közlemény szerint eltűnésével kapcsolatban egyik hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mivel Sárközi Tiborné 2021. június 1-jén 11 óra 15 perc és 13 óra 15 perc között távozott otthonából és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Eltűnésekor fekete cipőt, fekete szövetnadrágot, piros blúzt és hosszú ujjú, piros blézert viselt. 162 centiméter magas, molett testalkatú, rövid hajú, barna szemű, fogazata teljesen hiányos.

Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy egy Kaposvár felé tartó autóbuszra szállt fel. Az eltűnt felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik.

Kérik, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Siófoki Rendőrkapitányságon a Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számon, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.