Kos

Párkapcsolatodban régi problémák kerülnek elő, frusztráltan és idegesen kommunikáltok egymással, ami nem vezet jóra. Talán szükségetek lenne egy kis kikapcsolódásra, olyanra, ami mindkettőtöknek az. Egy véletlen miatt újra összefuthatsz a régi társaságoddal. Annyira jó nosztalgiázni és ismét velük lógni, hogy nem is érted, miért hanyagoltátok eddig egymást. Kedveseddel apróbb féltékenységi vita kerekedhet, de ne aggódj miatta! Ragaszkodásotok bizonyítéka. Ha nincs kapcsolatod, egy érdekes információ jut a füledbe az exedről.  Mivel egyre melegebb lesz, és szemeid is érzékenyek, használj UV filterrel ellátott napszemüveget! Így védheted meg a szemeidet a nap káros sugárzásától, ami a későbbiekben látásproblémát is okozhatna.

Bika

Sokkal nyugodtabb vagy, mint tegnap, azért mégis lesz valaki, aki megpróbál kibillenteni a lelki egyensúlyodból. Szerencsére a pasid/nőd most nagyon jó passzban van, és könnyű vele „jólérezni” magad. Pároddal a humor jegyében telik a hét. Könnyedek lesztek és játékosak, élvezitek a melegedő időt. Szingliként, egy barátnőd által ismerkedhetsz össze egy helyes idegennel. Pénteken, szombaton egy bántó, és teljesen alaptalan pletyka juthat a füledbe, ami egyszerűen nem hagy nyugodni. Korrekt módon állj ki magadért, ne hagyd, hogy mindenféle hazugságot terjesszenek rólad! A hétvége még jó lehet némi kis kiülős programra, ami már borzasztóan nagyon hiányzott mindenkinek.

Ikrek

Az utóbbi időben nem nagyon foglalkoztatott a továbbtanulás, ugye? Akkor most kénytelen leszel elgondolkodni rajta, mert a munkahelyeden lehetőséged adódik egy tanfolyamra, vagy workshopra nyárra, ami szuperül kiegészítené a tudásodat. Mindig kedves és megértő vagy az emberekkel, és ezt most vissza is kapod. Egy olyan személy ajánlhat be egy szuper lehetőségre, akinek sokat segítettél önzetlenül, és most ezt szeretné viszonozni neked. Szerelmeddel egy esedékes ünnep, vagy esemény kapcsán kell megterveznetek néhány részletet. Hétvégén vegyél erőt magadon, sétálj nagyot, beszélgess és hagyd, hogy a természet vad virágai, a pipacs és társai szinte beépüljenek a retinádba, és töltsenek sok pozitívummal!

Rák

Szerelmeddel közösen sikerül megoldanotok egy váratlanul adódó problémát, ami újfent bizonyítja, milyen jó páros vagytok. Szingliként egy rokonod ismerőse kezd érdekelni, ám az illető talán foglalt, vagy családos lehet. Sajnos ez pech. Mindenki igazi harcosnak hisz, pedig egyszerűen csak kimondod, amit gondolsz. Nem jópofizol olyannal, akivel nem vagy jóban, és nem érdekel azoknak a véleménye, akiket nem bírsz. Nem mindenki ennyire egyenes, mint te. Rendben, hogy szeretnél bizonyítani, de azért ne vállald túl magad! Ha minden munkára igent mondasz, amivel megkeresnek, egyet sem tudsz majd végül időben teljesíteni. Főleg nem olyan minőségben, ahogy azt szeretnéd. Amikor megújulni szeretnél, kapcsold ki a világ zaját, a sok információt, és mélyülj el egy jó masszázsban, törődésben, ahol, és amiben te vagy a fontos.

Oroszlán

Ki az, aki régen mindig segített, amikor bajban voltál, megnyugtatott, amikor minden az idegeidre ment? Ez a barátnőd/barátod most nincs túl jól, és valószínűleg te tudnál neki a leghatékonyabban segíteni. Üljetek le valahova és hallgasd meg őt! Gyorsan ki fog derülni szíve bánata. Munkában néhány nehézségbe ütközhetsz, de mindenért kárpótol az eredmény és az elismerés. Kedveseddel egy mélyebb, komolyabb beszélgetés ígérkezik. Egyedülállóként az online ismerkedés hozhat sikert. Kreativitásod és optimizmusod miatt többen szeretnének a közeledben tartózkodni, erősödni, reményt keresni.

Szűz

Szerelmeddel valamivel kevesebb időtök lehet kettesben, de a minőségi órák mégis kárpótolni fognak. Ha még várod a párod, egy régi, plátói szerelmed kerülhet ismét a látókörödbe. A mostani a lehető legideálisabb pár nap, hogy ismerkedj, frissítsd a szakmai kapcsolataidat, vagy esetleg felvedd a szálat olyan régi kollégákkal, akikkel jóban voltál, de eltávolodtatok egymástól. Sajnos nem biztos, hogy úgy alakul a heted, ahogy eltervezted. Nagyon feszes tempóban kéne dolgoznod ahhoz, hogy mindennek a végére érj, aminek szerettél volna. Haladj, de ne legyél betegesen szigorú magadhoz! Amint teheted, sétálj, jógázz, nyújtózz! Ez megtanít arra, hogy ne hajszoljuk túl magunkat, és megerősít abban, hogy a lelassulásban is lehet magunkra időnk.

Mérleg

Párkapcsolatodban egy apró vita adódhat. Fontos, hogy még ezt is beszéljétek meg, hiszen semmit sem jó szőnyeg alá söpörni. Ne félj változtatni, visszamondani egy munkát, vagy elhalasztani egy megbeszélt programot – nem kell emiatt rosszul érezned magadat. Egyszer-egyszer te is megengedheted azt, hogy meggondold magad. Húzós heted lesz, és amikor este végre pihenhetnél, akkor hív fel a legjobb barátnőd egy kis lelkizésre, állít be váratlanul a szomszéd, vagy anyukád. Ez a hét nem a túlzott nyugalomról szól. Éppen ezért, amikor csak teheted, feküdj ki egy negyedórára a napra, áztasd lábaidat, és elmédet is lazítsd egy jó könyv elolvasásával, filmnézéssel!

Skorpió

Ha egy nehéz magánéleti szakaszon vagy túl, akkor próbáld évezni az életet! Ne dolgozz túl sokat, csak azért, hogy lefoglald a gondolataidat – fontos, hogy megéld és lezárd ezt az időszakot. Különösen nagy koncentrációt igényelnek az adott heti feladataid. Amikor kipihented magad, topon vagy fejben is. Még a leghúzósabb szitukat is lazán megoldod, és egy rakás elismerést zsebelsz be érte. Pénzügyek dolgában mostanság a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ezen a héten egy kerti sütögetés, egy jó kis szalonnasütés, vagy családi piknik közelebb hozhat szeretteidhez. Ha gyerekek is részt vesznek benne, számukra is találj ki valami megmozgatós játékot!

Nyilas

Erősnek és eltökéltnek érzed magadat arra, hogy előrehaladj egy régóta dédelgetett terveddel. Ne nézz hátra, csak előre, foglalkozz azzal, amivel kell! Törölj most minden mást az agyadból, ami elvonhatja a figyelmedet! A hét második fele számodra az érzelmekről szólhat. Most kissé meg is feledkezhetsz a munkahelyi feladatokról. Vigyázz, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj! Kedveseddel turbékoló galambokként élvezitek a nyár és a szabadság romantikáját. Ha még várod a párod, első látásra zúghatsz bele egy szimpatikus idegenbe. Véletlenül, váratlanul láthatod meg, egy olyan helyen, ahová gyakran, vagy még sose jártál.

Bak

A munkában történhetnek olyan dolgok, amelyek váratlanul érhetnek, és olyan helyzet alakulhat ki, amellyel nehezebben tudsz megbirkózni. De az is lehet, olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek szinte képtelenség ellenállni. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad anyagi helyzetében történő változások befolyással lehetnek a viszonyotokra. Viszont végre, a sok kiesett idő miatt, ismét fantasztikus utazásban lehet részed. Pároddal szóba jönnek a közös jövőtöket érintő kérdések. A nagy egyetértés szívmelengető érzéseket lop a szívedbe. Ha még keresed a nagy Őt, most jó eséllyel megtalálhatod: nézz szét egy online társkeresőn, mert siker ígérkezhet!

Vízöntő

Minden esélyed megvan arra, hogy a szerelmi életedben olyan változás következzen be, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Kedveseddel egy, a távolabbi jövőben esedékes utazás ad izgalmas közös témát. Ha még egyedülálló vagy, most kifejezetten élvezheted a függetlenségedet. Valamelyik családtag miatt olyan szituációba kerülhetsz, amelyben hirtelen azt sem tudod, mit és hogyan tegyél. Kérj segítséget, mert egyedül talán képtelen leszel megoldani a problémát! Pénzügyek dolgában nem lesz okod panaszra, a kiadások mellett végre bevételeid is lesznek.

Halak

Légy óvatosabb, ügyelj arra, hogy mindenben becsületesen járj el! És ami a leglényegesebb: ne húzz ujjat a feletteseddel! Tartsd azt is szemmel, hogy bármely problémára nem biztos, hogy csak a te megoldásod a jó és üdvös! Változás, a megújulás, az átalakulás időszakát élheted. Ez lelki, vagy anyagi szinten is működhet, de az egyik hatással van a másikra. Nagyobb szabadságra törekedhetsz, hogy igazi belső énedet megmutathasd. Kolléga kellemes meglepetést szerezhet. Pároddal kis félreértésből kerekedhet hatalmas nevetés: egyik legviccesebb élményetekké válhat. Szingliként izgalmas flört adódhat.