Ben Affleck és Jennifer Lopez randiztak egymással, az ott készült képek láttán pedig most már semmi kétség nem maradhat benned afelől, hogy fülig szerelmesek egymásba.

(Fotó: Getty Images/James Devaney)

Jennifer Lopez és Ben Affleck hivatalosan is újra összejöttek, és ezt már nagyon nem akarják titkolni. A pár legutóbb közösen ment vacsorázni a Pendry Hotel éttermébe, ahova egymást átölelve sétáltak be. A Benniferről készült lesifotókon – amiket ide kattintva te is megnézhetsz – pedig látszik, hogy a szerelmesek le sem akarták venni egymásról a kezüket.

De a Page Sixnek nyilatkozó szemtanú szerint a sztárpár nemcsak a hotel előtti paparazzi miatt viselkedett fülig szerelmes tinik módjára: egész este ölelkeztek. „Nagyon szeretetteljesek voltak, bújtak egymáshoz. Ben végig átkarolva tartotta Jennifert” – mondta a lap forrása.

J.Lo és Ben néhány órát töltöttek az étteremben, ráadásul nem egyedül: az énekesnő menedzsere, Benny Medina és a producertársa, Elaine Goldsmith-Thomas is csatalakozott hozzájuk. Ez pedig tudod mit jelent? Igen, azt, hogy a kapcsolatukat már mások előtt is lazán felvállalják annak ellenére, hogy hivatalosan még egyik sztár sem erősítette meg, hogy újra együtt vannak.

Viszont már jó ideje nem is kérdés, hogy igazak a pletykák és hihetünk a párosról készült fotóknak: nemrég Jennifer és Ben egy romantikus nyaraláson voltak Montanában, korábban pedig egy Miamiba tett kiruccanás alkalmával buktak le csókolózás közben egy edzőteremben.