David Beckham 10 százalékos részesedést szerzett a Lunazban, a brit székhelyű, autók felújításával és elektromosításával foglalkozó cégben. Az egykori sztárfocista ezzel bővítette sokrétű befektetési portfólióját. A részletekről a Reuters számolt be.

A világhírű sportolónak már vannak érdekeltségei az e-sportban, a luxusiparban, és most már az autógyártásban is.

Beckham a DB Ventures nevű befektetési eszközén keresztül fektetett a Lunazba – közölte a vállalat csütörtökön, de a tranzakció összegét nem hozta nyilvánosságra.

Azért döntöttem e cég mellett, mert valódi minőségi munkát végez a legszebb klasszikus autók felújítása és elektromosítása terén”

– mondta Beckham a közleményben, aki részvényesként csatlakozik a Lunaz alapítóihoz, valamint a Barclay, Reuben és Dellal családokhoz.

David BeckhamFORRÁS: GETTY IMAGES VIA AFP/2021 GETTY IMAGES/CLIFF HAWKINS

A 2018-ban David Lorenz által alapítottLUNAZ A ROLLS-ROYCE, A JAGUAR ÉS A RANGE ROVER, VALAMINT A BENTLEY KLASSZIKUS AUTÓIT ALAKÍTJA ÁT ÉS TESZI ELEKTROMOSSÁ.

A 46 éves Beckham tavaly a londoni székhelyű Guild Esports virtuális sportakadémia társtulajdonosa lett. Emellett tulajdonosa a Major League Soccerben szereplő Inter Miaminak, és közel 5 százalékos részesedése van a Cellular Goodsban, amely bioszintetikus kannabinoidokon alapuló bőrápoló és sportolói regenerációs termékeket gyárt.

Hozzászólás írása