Ebben az évben is Isten kegyelméből a szokott időpontban 2021. július utolsó vasárnapján 25-én 10.30 órai kezdettel (talán utoljára) megtartjuk a SZŐKEPUSZTAI TALÁLKOZÓT.

(Gyülekező 10 órától)

Találkozó helyszíne a Szőkepusztai Imaház (Zarándok kápolna)

Az étkezés önállóan történik, kérjük mindenki szükséglete szerint hozzon magának és családjának ételt.

Bár Horváth Gábor úr Libickozma polgármestere személyes találkozásunk alkalmával jelezte, hogy a találkozóra egy meglepetést tartogat számunkra, kérte jelezzem felé, hogy mekkora lesz a létszám. 

Részvételi szándékot július 18-ig sarepta50@gmail.com email-ben, vagy telefonon személyesen, esetleg sms-ben  sziveskedjetek felém jelezni! 

Mindig öröm találkozni hajdan itt lakó szőkepusztai, libickozmai, kopárpusztai, háromházi és a környéken lakó barátainkkal, ismerőseinkkel, vagy azok rokonaival gyermekeivel, unokáival. A régi találkozók résztvevőit és mindazokat, akik szívesen részt vennének ezen az erdei összejövetelen, szeretettel várjuk. Hívjuk és várjuk a „Háromházi találkozó résztvevőit is.

(További információ Joó István, 06-30/501-25-77-es telefonon)

Szeretettel várunk mindenkit!

Szőkepuszta Dunántúlon, Somogy megyében található. Libickozmára Budapest felől az M7-ről Fonyódnál kell lehajtani Lengyeltóti irányába. Öreglak, Pusztakovácsi, Somogyfajsz után következik Libickozma. Libickozma helységjelző táblánál jobbra kell a földútra kanyarodni, egyenesen haladva kb. 1500 méter után jobbról feltűnik a zarándok kápolna. Kempingszéket vagy más ülőalkalmatosságot is hozhatunk magunkkal, mert a kápolnában lévő padok száma korlátozott!