Már csak egy hetet kell várni, hogy megkezdődjön a STRAND Fesztivál, amelynek idén Hide The Pain Harold, vagyis Arató András lesz az „embere”.

Az idei STRAND Fesztivál augusztus 18-án kezdődik, ámmost kicsit hosszabb és családiasabb lesz a szervezők szerint. Fontos változás az is, hogy átmenetileg nem Zamárdiban, hanem Balatonvilágoson kap otthont a tíznapos rendezvény.

A világszerte internetes mémként ismertté vált Arató András pedig STRAND közösségi oldalán „mindenben segít” majd a fesztiválozóknak, legyen az szállás, utazás, jegyelővétel, vagy akár a sör ára. Sőt, a STRAND legizgalmasabb vetélkedői is – párnacsata, kötélhúzás – a róla elnevezett helyszínen, a Hide the Pain Harold Negyedben zajlanak majd, amely versenyekre bárki jelentkezhet.

– Túlzás nélkül szinte mindenhol ismerik a világon, a 10 nap STRANDon pedig a HAROLD NEGYED az a hely, ahol napközben a legjobb lesz időt tölteni – írták a szervezők, akik azt is elárulták, hogy Harold személyesen is velük lesz, augusztus 22-én a STRAND Kávézónál mesél majd a kalandjairól.